Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Ben jij ondernemer en woon of werk je in of rondom Zeeuws-Vlaanderen? Dan ben je van harte welkom om lid te worden van Business Club Perkpolder!

De contributie werd voor 2023 vastgesteld op 50,00 euro voor het hoofdlid en 25,00 euro voor elk bijkomend lid van dezelfde onderneming.

Onderstaand bedrijf meldt zich hierbij definitief aan als lid van de Business Club Perkpolder.

  • Indien er meerdere personen bij uw bedrijf ingeschreven worden als lid, graag de naam, emailadres en telefoonnummer opgeven.
  • Ondergetekende gaat, door ondertekening van dit inschrijfformulier, akkoord met de jaarlijkse contributie en met (eventuele) eigen bijdragen t.b.v. excursies/activiteiten.

Uw gegevens zullen conform de Wet op de Privacy (AVG) beschermd worden en niet gedeeld worden met derde partijen voor andere doeleinden. Dit zal later nauwkeuriger omschreven worden en zal dit opgaveformulier met de vertrouwelijk gegevens louter voor registratie van de ledenlijst gebruikt worden.

U kunt hieronder aangeven of u onze (toekomstige) nieuwsbrieven en berichtgeving via email wenst te ontvangen door het vakje voor akkoord aan te kruisen.

Aanmelden

aanmelden
Naam
Naam
Voornaam
Acthernaam
Bevestig uw keuzes
Spring naar toolbar