Bewogen Business Borrel!

Het verslag mag dan wat later komen dan gepland, de business borrel van 31 oktober 2023 was in ieder geval bewogen, bevlogen en goed bezocht!

Met misschien wel een dertigtal trouwe leden onder de aanwezigen was het best een gezellige start bij Bruno en Stephanie van taverne De Polderhoeve.

Meten, Wegen, Groeien

Na een gedegen inleiding van onze voorzitter Tom, steekt Jaap van wal met een mooi verhaal over meten. Of wegen. Of beide, eigenlijk.

Ik kan hier onmogelijk herhalen hoe dat in z’n werk gaat, maar de nood was er in ieder geval, want als een volle tanker aanmeert, en die wordt “leeggemaakt”, hoeveel heb je dan eigenlijk gekregen? Het meten is gebaseerd op de wet van Archimedes en heeft te maken met volumes en buoancy! Daar werden de nodige tekeningen en schema’s bij gemaakt.

 

Jaap, een bevlogen verteller by the way, gaat vlot verder met het verhaal van Tanido, doorspekt met een aantal anekdotes. Over hoe een bedrijf groeit, en wat dat betekent qua bedrijfsstructuren, aandeelhouders, holdings, enz… Ook daar hoort een schema bij, anders kan niemand nog volgen!

Vervolgens worden de medewerkers ook even in de kijker gezet, en dat siert.

Afsluiter: vooruitblik op de toekomst van de Club!

Na het bevlogen betoog van Jaap gooide onze voorzitter Tom toch nog even een paar vragen in de groep aanwezige leden. Vragen die te maken hebben met de toekomst van onze club. Waar willen we heen? Wat voor club willen we zijn? En willen de leden zelf dingen organiseren of verwacht men dat het initiatief van het bestuur komt?

De reacties waren menig en enthousiast!

Het resultaat is dat we op één van onze volgende borrels misschien eens kunnen brainstormen over wie we willen zijn, wat we willen doen (of niet doen) en waar we willen staan.

Dus dat komst vast een volgende keer aan bod!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar