Businessborrel te Hulst alweer een succes

Wijnbar Rose M. te Hulst was goed gevuld op de avond van 29 maart jongstleden. Een aanzienlijke schare BCP leden was op het appel voor de maandelijkse businessborrel. Wat opviel: heel wat ‘nieuwe’ gezichten van leden die deze keer acte de présence gaven, en ook enkele introducees die alvast de sfeer in onze business club konden opsnuiven.

Geen regulier diner deze keer, maar heel fijne, originele hapjes van chef Michiel van Laere, die vlot aftrek vonden. Een wijntje en een lekker hapje, en daarbij een goed gesprek onder ondernemers… en de avond kon al niet meer stuk nog voor hij goed en wel begonnen was. 

Na een kort welkomstwoord door onze voorzitter, was het de beurt aan Ivory Mast van de firma PureBlue die ons een interessante presentatie gaf over behandeling en hergebruik van water. Dat het thema aansprak bewezen de talrijke vragen uit het publiek. 

Bij een goed glas wijn werd hierover en over tal van andere onderwerpen nog lange tijd van gedachten gewisseld tussen de leden-ondernemers. 

Zoals altijd hadden de afwezigen ongelijk. Maar ze krijgen een volgende kans: op de derde dinsdag van april spreken we opnieuw af. Hou jullie mailbox in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar