Druk bijgewoonde jaarvergadering in De Polderhoeve

Met ruim dertig waren ze op het appel, de leden van onze businessclub, dinsdagavond 22 februari. Plaats van afspraak was Taverne De Polderhoeve aan de Knuitershoek te Ossenisse. Want we waren alweer toe aan onze derde businessborrel. Deze keer zonder al te veel covid-restricties en met als speciale gelegenheid: de eerste jaarvergadering van Businessclub Perkpolder. En in levende lijve!

Na een lekkere maaltijd, piekfijn verzorgd door het team van Taverne De Polderhoeve namen voorzitter Tom Willaert en vice-voorzitter Jacqo Neve het woord voor de eerste algemene ledenvergadering, met een terugblik op het eerste jaar. Ondanks de covid-ellende kan de club toch enkele mooie realisaties voorleggen, waaronder de businessborrel iedere derde dinsdag van de maand. Volgde een overzicht van de financiën en de vaststelling van het lidgeld voor dit jaar. Er werd beslist het lidgeld ongewijzigd op 50 euro per persoon te handhaven, met – na enig overleg tussen bestuur en leden – een korting voor bedrijven die verschillende leden inschrijven.

Na de officiële vergadering en de vragenronde was het de beurt aan Projectinrichting Lavoir dat een interessante presentatie gaf over hun bedrijf en activiteiten. 

Waarna voorzitter Tom Willaert opnieuw het woord nam om toelichting te geven bij wat misschien wel het meest ambitieuze initiatief is van BCPerkpolder tot nu toe: de ontwikkeling en invulling van het multifunctionele gebouw binnen project Waterzande op het Veerplein te Perkpolder. Hoewel Tom opmerkte dat een en ander nog voorwaardelijk is, beklemtoonde hij dat bij het bestuur de vaste wil bestaat om van dit initiatief een succes te maken dat ruime kansen biedt aan onze leden-ondernemers. Bij de aanwezige leden stonden de oren alvast gespitst!

Met nog een gezellige napraatborrel achteraf werd deze vruchtbare avond rond de spertijd van 22 uur afgesloten. 

Volgende afspraak de derde dinsdag van maart. Hou je mailbox in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar