Eerste ondernemersborrel na de zomer te Ossenisse

Ondanks het gure weer waren er zo’n twintig leden van onze club op de afspraak voor de eerste ondernemersborrel na het zomerreces. Plaats van het gebeuren was Taverne De Polderhoeve op Camping ’t Mussenist te Ossenisse, waar ons zoals altijd een warm en smakelijk onthaal te beurt viel. Na de eerste drink, aangeboden door de club, en de verwelkoming door onze voorzitter togen we aan tafel voor een lekker stukje beenham of kabeljauwfilet met frietjes.

Na deze tractatie was het tijd voor Peter Hostelle van beveiligingsfirma Hosec uit Kloosterzande. Door middel van een interessante powerpointprsentatie maakte Peter ons wegwijs doorheen de wereld van beveiliging tegen inbraak en brand en de inspectie op elektrische arbeidsmiddelen en elektrotechnische installaties. Al gauw ontspon zich een interessante interactie met de toehoorders, met name over het aspect verzekeringen.

Ook deze keer bood de bedrijfspresentatie voldoende stof voor de leden om in een ontspannen sfeer na te tafelen en te netwerken. De kop van het seizoen is er af. Op naar de volgende borrel op dinsdag 25 oktober in Brasserie Tommy’s te Kloosterzande. Hou uw mailbox in de gaten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar