Het was goed in Bargoed

Op dinsdag 29 november streken ruim 25 leden van de Business Club Perkpolder neer in Bargoed, gelegen op de dijk van de Perkpolder, voor de maandelijkse ondernemersborrel. Voor deze ’thuismatch’ werden we verwelkomd door eigenaar/chef-kok Yannick Mahu.

Yannick vergastte ons op smakelijke Tiroler Grostl of Thaise curry met vis, naar keuze en de aanwezigen lieten het zich uitgebreid smaken, want het liep al tegen achten voor de voorzitter ons naar boven riep voor de bedrijfspresentatie.

Multi-ondernemer Jacques Duerinck, CEO van Com-Co en andere bedrijven, introduceerde ons in zijn diverse activiteiten die zich alle op het kruispunt van IT, tech en communicatie bevinden. Jaques vertelde ons o.a. over ATEX-gekeurde telecom-toestellen, dit zijn apparaten die in explosiegevoelige omgevingen kunnen gebruikt worden.

Toen Jaques een zeer actueel onderwerp aansneed – elektrische auto’s, laadpalen e.d. – ontspon zich onder de aanwezigen een geanimeerde gedachtenwisseling over voor- en nadelen van elektrisch rijden. Al bij al een interessante presentatie en het bewijs dat de leden van de BCP ‘bij de tijd’ zijn.

Oproep aan de leden

Het officiële gedeelte van de avond werd afgesloten door vice-voorzitter Jacqo Neve die nog eens de aandacht vestigde op de ambities voor volgend werkjaar, met name het bedrijfsbezoek in maart en het Foodtruckfestival/Fancy Fair/Vlaamse Kermis in de loop van mei op het veerplein te Perkpolder.

Voor beide initiatieven rekent het bestuur op de kennis, ervaring en dynamiek van de leden. We denken aan leden-ondernemers actief in de event business, horeca, retail, e.d. Tot hen en alle andere leden richten wij deze warme oproep: meld u aan om mee aan deze kar(ren) te trekken en van beide initiatieven een succes te maken. Waterzande heeft alvast toegezegd om te faciliteren.

U kunt uw kandidatuur voor een van beide commissies indienen bij

secretariaatbcperkpolder@gmail.com

Tot slot nodigen wij alle leden uit op de jaarvergadering van onze club, begin volgend jaar. We houden u nog op de hoogte van datum, plaats en tijdstip. Hou uw mailbox in de gaten.

Het bestuur wenst u alvast een gezellig uiteinde en een spetterend begin.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar