Leden businessclub Perkpolder heffen het glas!

Onder een zonnige hemel kwamen een dertigtal leden van de BusinessClub Perkpolder bijeen om een eerste glas te heffen op de oprichting van de business club.
Vanwege de overbekende oorzaak (Covid), heeft dit unieke moment nu pas plaats kunnen vinden. Een heuglijk feit en aan de reacties van de leden te merken, een geweldige ervaring om weer eens in een dergelijke setting iets te kunnen doen. Na het openingswoordje van onze voorzitter werd het glas (met de goddelijke cider van The Holy Spiritus!) geheven op de start van onze club. De daarna veelvuldige gesprekken van de leden onderling werden daarna begeleid door heerlijke hapjes verzorgd door De Atol (chapeau Emiel en Nils!) en een Kiplekker biertje van Brouwerij De Kip (bedankt Jos!) en natuurlijk Gina Heynze hartelijk dank voor de foto’s!
Liefhebbers zakten daarna nog af naar Bar Goed om deze leuke sessie nog een keer te benadrukken. Voorwaar een prima start (eindelijk) en een startschot om samen op te trekken voor en met de ontwikkeling van Perkpolder. Gezamenlijk gaan we er iets moois van maken!

Spring naar toolbar