Luchtige Borrel

Eind maart streken een aantal die hard ondernemers neer bij Tommy’s voor alweer een maandelijkse business borrel.

De sfeer was licht en luchtig, we hadden deze keer geen presentatie maar enkel onze Spearker’s Corner.

Na onze warme hap en bijhorende drankjes deelde Philip van Ivens Sport, totaal onverwacht, een leuk onderleggertje uit aan alle aanwezigen. Philip heeft namelijk nieuw speelgoed! Met de nieuwe lasersnijder is het snel gebeurd, dat snijden en graveren van een onderlegger. Mooi ontwerp, trouwens. Dankjewel, Philip!

Daarna volgde nog een korte update van de voorbereiding voor het Smaken & Zaken evenement. Het is vooral nog zaak om te zien of er (a) voldoende deelnemers zijn en (b) of we een geschikte locatie kunnen boeken en (c) of we voldoende sponsoring bijeenkrijgen om het gelag te betalen. Ook wordt er gedacht aan een alternatieve invulling, die meer weg heeft van een ondernemersborrel, maar dan op grote schaal. Dat zien we dan eerder als een B2B netwerk event.

Ook wordt er gedacht aan een tweede, eveneens meer B2B, evenement. Misschien kunnen we een soort business seminar organiseren, met een 4-tal gastsprekers, in een roterende setting. Onze eigen leden en ondernemers van buiten de club komen langs om een aantal sessies bij te wonen, waarbij je van de ene sessie naar de andere kan. Het geheel wordt dan nog voorzien van hapjes en drankjes om zo een leerrijke netwerk dag (of halve dag) te kunnen presenteren als initiatief van onze business club. Het zou zowaar het begin kunnen zijn van onze Business Academy!

Ken je iemand in je netwerk, die een boeiend en leerrijk verhaal heeft voor ondernemers? Laat het dan zeker weten! (klamp daarvoor gerust iemand van het bestuur aan)

Tot slot volgde nog een aankondiging van Robin en Annemiek van Het Noteerhuis / Annemiek Hamelink Studio over hun Open Door van 15 en 16 juni, en van Tom van Brouwerij Den Emma / B&B Het Verborgen Geluk in verband met een Bourgondische Wandeling op Pasen en Paasmaandag.

Alweer gezelligheid troef en een ideale gelegenheid om en petit comité je disgenoten beter te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar