Slechte tijding Strandpaviljoen Bar Goed in Perkpolder

Beste leden,
Velen van jullie zullen het slechtst denkbare nieuws, na een jaar gedwongen sluiting, voor horeca ondernemer Yannick Mahu (tevens gewaardeerd commissielid Horeca & Toerisme van onze vereniging) en zijn immer vooruitstrevende ondernemersfamilie reeds vernomen hebben via sociale media. Bar Goed werd getroffen door een alles vernietigende brand. Een mooie parel en baken in Perkpolder die voor zovelen in de streek wat betekent en toevoegt aan de kwaliteitsbeleving verdient onze steun. 
Reeds vroeg deze ochtend heb ik namens het bestuur van onze ondernemersvereniging een steunbetuiging gestuurd en aangeboden, daar waar het mogelijk is hulp te bieden, namens ons allen.
Ook in deze tijden waarin met name de horeca al veel geplaagd wordt door maatregelen, vinden wij het belangrijk een signaal af te geven dat ook in individuele tegenspoed we er zijn voor elkaar en, daar waar we kunnen, willen bijdragen aan een wederopstanding van deze parel. 

Nieuwsbericht: https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/horecadroom-bar-goed-gaat-in-rook-op-eigenaren-willen-gauw-nieuwbouw~a757e935/

Hopend op betere tijden voor ons allen!

Met vriendelijke groet,
Tom Willaert
Voorzitter Business Club Perkpolder

Spring naar toolbar