Stand Van Zaken met Gezellige Groep

Afgelopen dinsdag 30 april 2024 vatten we post bij Bar Goed, waar het altijd goed vertoeven is. Er zijn enkele vroege vogels die zich ruim op tijd rond wat sta-tafeltjes scharen en het zicht op Schelde en strand blijft altijd bijzonder.

De sfeer zit er goed in, de vlotte babbels links en rechts nodigen uit tot gesprek. Ik ben zelf zodanig in gesprek dat de hongerigen moeten gedacht hebben “bekijk het maar, wij gaan aan tafel!”.

We krijgen een lekker gerechtje geserveerd bij Yannick en de gesprekken gaan vlotjes verder.

Na het eten is het tijd voor een eerste topic, en dat omvat een update van de organisatie van een event voor dit jaar. Dit bij monde van Imara. Imara vertelt met overtuiging hoe we het event voor 2024 zien. Het wijkt af van het Smaken en Zaken evenement van vorig jaar: we willen eerst terug naar de kern van de club, en dat zijn onze leden. Het event zal de ogen doen richten op onze leden zelf. We proberen dan ook ALLE leden bijeen te krijgen op het evenement voor kennismaking, food and drink, een paar interessante sessies en/of een paar leuke workshopjes!

Het event wordt verder uitgewerkt door de commissie, waarin hoofdzakelijk Imara, Saskia, Sandra actief zijn (Nadine ook, maar zoals een goed lid al wel weet is Nadine er voor een poosje uit). Alvast dank aan de commissie voor het vrijwilligerswerk tot op heden!

Na een interessante discussie met uitwisseling van goeie ideeën, breng ik deze website nog eens onder de aandacht met een warme oproep aan alle leden om hun profiel aan te maken. Op die manier krijgen we een mooie smoelenboek!

Ik overloop het registratieproces, de ledenlijst en de agenda.

In de toekomst zal je als lid ook zelf een artikel kunnen schrijven voor de site en een evenement organiseren.

Als je nu als lid een artikel of een bedrijfsactiviteit hebt, geef het dan zeker door aan onze vicevoorzitter (vicevoorzitter@bconbegrensd.nl). Dan maak ik daar resp. een blogartikel of een evenement van op onze website.

We sluiten af met nog wat goeie gesprekken en geborrel. De sfeer zit er goed in!

Ik kijk er met tevredenheid op terug. Dank aan allen die erbij waren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar