TERUGBLIK OP EERSTE ONDERNEMERSBORREL VAN BC PERKPOLDER

Jaaaa, dinsdag 28 september was het eindelijk zover. Vergeten waren de vervelende mondmaskers, de 1,5 meter spercirkels en andere coronabeperkingen. Een behoorlijk aantal leden van onze business club was op de afspraak voor de eerste echte ondernemersborrel van BC Perkpolder. Het Karrewiel in Vogelwaarde had voor ons zijn deuren wijd opengezet en tijdens de welkomstdrink was iedereen zichtbaar opgelucht om nu eindelijk weer eens op een normale manier van gedachten te kunnen wisselen.

Nauwelijks was het aperitief goed en wel bezonken of daar nodigde uitbater – en lid van het eerste uur – Marc Van Calster ons uit aan tafel voor een gezellig etentje met vlees of vis en  frietjes. De stemming zat er ondertussen goed in en hier en daar weerklonk al een gulle lach die duidelijk deugd deed aan het hart.

Na het fijne, verzorgde dineetje was het tijd om de geest te voeden. Wim Van Den Abeele, CEO van Waterzande, gaf ons een overzichtelijke presentatie van de stand van zaken rond het hart van onze club: de langverwachte metamorfose van Perkpolder in een aantrekkelijke plaats om te wonen en te leven aan de Schelde, met alles wat daar bij hoort aan faciliteiten zoals horeca, retail, ontspanning en diensten allerhande.

Een en ander werd daarna – bij pot en pint, en in een ontspannen sfeer – besproken, waarbij de mogelijkheden en opportuniteiten voor onze leden-ondernemers ongetwijfeld aan bod kwamen.

 Of de afwezigen ongelijk hadden? Vast en zeker. Maar we weten het goedgemaakt:

 AFSPRAAK OP DINSDAG 26 OKTOBER VOOR DE TWEEDE BCP ONDERNEMERSBORREL

 Waar?  Dit wordt gecommuniceerd na aanmelding

Programma:

18:00-18:30 uur : inloop

18:30-19:20 uur; eten en netwerken

19:30 uur; welkom door de voorzitter

19:35 uur: Bedrijfspresentatie

20:00 uur:  Afsluiting officiële programma en belangrijke aankondiging van het bestuur. 

Tarief: Er wordt 10 EURO p.p gevraagd voor het diner welke ter plaatse dient te worden afgerekend. Uiterlijk aanmelden tot vrijdag 22 Oktober. Indien er geannuleerd wordt binnen 24 uur dan zijn wij helaas genoodzaakt om de verschuldigde kosten in rekening te brengen. Consumpties zijn voor eigen rekening. Diner keuze bestaat uit schnitzelschotel met gratin en salade of een vispannetje met gratin en salade.

Aanmelden: Dat kan door een mail te sturen naar: secretariaatbcperkpolder@gmail.com. Graag hierbij ook uw keuze voor het eten doorgeven (vlees/vis).

 Introducees: Introducees zijn welkom. Graag de gegevens van uw introduce(es) doorgeven aan het secretariaat. Per introducee zal er 10 euro worden gerekend. Dit bedrag moet vooraf worden overgemaakt op de rekening van de business club. Mocht de introducee lid vervolgens willen worden dan wordt de reeds betaalde 10 euro verrekend op de contributie.

Aansluitend is er ruimte voor een informele borrel en netwerken.

Indien u geen gebruik wilt maken van de mogelijkheid om te eten maar wel wilt komen netwerken dan bent u welkom vanaf 19:20 uur. Aanmelden hiervoor is WEL verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar