Terugblik tweede businessborrel

Dinsdag 26 oktober werd de tweede business-borrel gehouden. Deze keer waren we te gast bij de familie Huisman, Tommie’s, in de Cloosterstraat te Kloosterzande. De familie Huisman is logischerwijs als een van de eersten betrokken bij de Pro Perkpolder Groep en aansluitend onze BusinessClub Perkpolder. Zij resideren al heel wat jaren op de plek waar het allemaal staat te gebeuren en 1 en 1 = 2!

Nadat iedereen binnen was konden we aanvangen met de maaltijd. Niet nadat onze vicevoorzitter een woord van welkom had geheten aan de aanwezigen. Fijn was het zien van nieuwe gezichten in vergelijking met de eerste borrel. Zo leren we elkaar steeds beter kennen en maken we kennis met ieders tak van sport. Iets waarvoor deze avonden in het leven zijn geroepen en waar we allen plezier aan kunnen beleven.

Bedrijfspresentatie Health by Nature B.V.

Na de maaltijd was het de beurt aan Michael Van den Berge, wetenschappelijk opgeleid natuurgeneeskundige, om zijn bedrijf Health by Nature B.V. welke hij samen met onze voorzitter heeft opgericht, te introduceren aan de leden. In een gloedvol en deskundig betoog werd met ondersteuning van een powerpoint presentatie duidelijk gemaakt welke mogelijkheden de natuurgeneeskunde biedt bij tal van klachten. Meer dan 40 jaar ervaring in een notendop!

BusinessClub Perkpolder tekent intentieovereenkomst met Waterzande B.V. !

Een ander hoogtepunt van deze avond, welke reeds door onze secretaris via een herhalingsuitnodiging en in het welkomstwoord van de vicevoorzitter werd vernoemd als cliffhanger, was natuurlijk het ondertekenen van een intentieovereenkomst met Waterzande BV. Een intentieovereenkomst waarin onze ondernemersvereniging de gelegenheid krijgt om het Multifunctionele bedrijfsgebouw kwalitatief hoogstaand in te richten qua aanbod van horeca, retail en mogelijk nog aanpalende activiteiten met als doel ook indirect aan te kopen. Er zal door het dagelijks bestuur het nodige aan tijd besteed worden om een zo compleet mogelijk businessplan te vervaardigen en voor te leggen aan Waterzande B.V. en de leden.


Links op de foto Wim Van den Abeele (CEO Waterzande B.V. en rechts: Tom Willaert (Voorzitter BusinessClub Perkpolder)

Dit gebouw krijgt een centrale functie in het plan Waterzande. In dit gebouw komen vanzelfsprekend minimaal primaire voorzieningen die van belang zijn voor inwoners en bezoekers van dit gebied. Na dit officiële moment was het terecht tijd om het glas te heffen op deze samenwerking.

Er is nog volop werk aan de winkel om alle behoeften in kaart te brengen en daarvoor de juiste vierkante meters te reserveren. Interesse hiervoor is reeds gebleken en dat horen we graag. Een duidelijk voorbeeld van hoe we als club elkaar vooruit kunnen helpen. En dat was ook mede de bedoeling.

Na dit alles werd er uiteraard nog volop nagepraat en konden we weer terugkijken op een geslaagde avond en kijken we uit naar de volgende. Deze zal worden gehouden op dinsdag 30 november a.s. waar u de uitnodiging binnenkort voor krijgt toegestuurd via onze secretaris. Graag zien we u daar!

 

Bestuur BusinessClub Perkpolder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar