Twee Wat ?

Eind mei kregen we nog een keertje een bedrijfspresentatie te zien. Deze keer van ondernemers Robin en Annemiek en hun bedrijf “2 WAT”.

Het is alweer een tijd na de feiten vooraleer dit artikel neergepend wordt, en bovendien, o ramp!, zijn er geen foto’s genomen die avond!

Dus we houden het hier kort.

Robin en Annemiek doen eigenlijk totaal verschillende dingen, maar toch zit er ook een zekere overlap in hun werk. Tot voor kort had elk een eigen onderneming als ZZP’er, maar fiscaal-boehoudkundig werd het op de duur interessanter om samen in te stappen in een vof.

“2 WAT” staat dan ook voor “2 people, Working Apart Together“.

Robin heeft een achtergrond in Defensie (België) en brengt nu beoogde veranderingen tot realiteit als expert projectmanager in IT. Daarnaast is hij een beetje verslaafd aan notitiboekjes, potloden en vulpennen. In die mate zelfs dat hij er een webshop rond begonnen is, nl. Het Noteerhuis. Robin schrijft ook software voor huis-, tuin- en keukengebruik.

Annemiek is een creatief genie met porselein en groeit als kunstenares nog steeds. Annemiek heeft een opleiding Productontwikkeling doorlopen in Antwerpen en is daarna gaan werken in Ierland. Daar is ze in contact gekomen met de beroemde keukens van Mark Wilkinson en is daar aan de slag gegaan als keukenontwerpster. Ook heeft ze het mooie ambacht van keramiek ontdekt en verheven tot een ware kunstvorm door zich te specialiseren in de bewerking van porselein.

Voor meer details kan je de bedrijfspresentatie downloaden:

Vergeet niet, als je zelf eens je bedrijf wil komen voorstellen, stuur dan een berichtje naar ons secretariaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar