We hadden alweer een gezellige en informatieve ondernemersborrel

Dinsdag 25 oktober l.l. was het weer tijd voor ons maandelijks netwerkevent: de ondernemersborrel van de Business Club Perkpolder. Een twintigtal leden, waaronder Wim Van den Abbeele van Waterzande BV, waren op de afspraak in Brasserie Tommy’s te Kloosterzande. Na het aperitief en het welkomstwoord door voorzitter Tom Willaert gingen we aan tafel voor een lekker stukje rode poon of een stoofpotje van kip, beide met frietjes. Alles piekfijn verzorgd, zoals altijd. 

Eens de inwendige mens versterkt, was het tijd voor de bedrijfspresentatie. Dit keer was het de beurt aan Fonnie Borm van BBEAT Equipment and Advice. Fonnie gaf ons toelichting over de diensten en oplossingen die hij met BBEAT aanbiedt op het vlak van off highway voertuigen en machines. Fonnie is ook de man die vanaf 1 januari a.s. de activiteiten van Edward Kindt BV te Vogelwaarde – een traditie sinds 1903 – verder gaat zetten. Edward, BCP-clublid van het eerste uur, was aanwezig om zijn ‘poulain’ mee te introduceren.

Tot slot van het ‘officiële’ gedeelte van de avond lanceerde vice-voorzitter Jacqo Neve een nieuw initiatief van het dagelijks bestuur. Nu de ondernemersborrel stilaan een vaste waarde is geworden, wil het bestuur nog wat extra ‘schwung’ in de werking brengen. Gedacht wordt aan een trip per bus, eventueel gecombineerd met een bedrijfsbezoek – onderandere, want Jacqo deed een oproep aan alle leden om ideeën aan te brengen voor initiatieven die de leden op zinvolle manier bij elkaar brengen. Neem contact met het bestuur via secretariaatbcperkpolder@gmail.com

Tegelijk werd door clublid Robin Leysen nog eens gewezen op de besloten Linkedin-groep waarin alle leden kunnen netwerken en informatie kunnen uitwisselen over hun activiteiten en projecten.

Al bij al was dit weer een geslaagde borrel. Op naar de volgende op de laatste dinsdag van november. Jullie komen toch ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar