We zijn alweer twee geslaagde businessborrels verder

De laatste dinsdag van april waren we voor de tweede maal te gast in het Karrewiel te Vogelwaarde. Gastheer Marc Van Calster had deze keer voor diverse culinaire hapjes gezorgd en de tap verstrekte de bijhorende drankjes. 

Toen de leden voldoende waren bijgepraat, was het tijd voor  de traditionele presentatie door een van de leden-ondernemers. Ditmaal stelde Saskia van De Fotomaekerij zichzelf en haar werk voor met een professionele powerpoint die bij het publiek behoorlijk in de smaak viel. Zoals steeds werd na het formele gedeelte nog druk nagepraat bij pot en pint.

Op dinsdag 31 mei hadden we eens te meer afspraak in Brasserie Tommy’s te Kloosterzande. In de ruime achterzaal stond de tafel uitnodigend gedekt voor een 25-tal leden van onze club. De keuze voor het diner was dit keer tussen koolvisfilet of een heerlijk sukadelapje met gemengde salade, aardappelkroketjes en frietjes. 

Het luik bedrijfspresentatie werd verzorgd door Bart Verstraeten van Scalda. Hij en zijn collega onderhielden ons over vraaggestuurd onderwijs en hoe ze dat bij Scalda in de praktijk brengen.

Na het eetmaal nam onze voorzitter het woord om Rein van Glansbeek te introduceren. Rein bracht ons omstandig op de hoogte van de stand van zaken in een project dat ons bestuur en vele van onze leden nauw aan het hart ligt: het multifunctionele gebouw in Waterzande. Daarbij belichtte hij de vele, diverse aspecten en overwegingen die bij de invulling van zo’n project komen kijken. Hij wist ons te vertellen dat het concept grotendeels is uitgewerkt, dat er bij de invulling van de vierkante meters al stappen gemaakt zijn en dat diverse kandidaten/ondernemingen zich hiervoor al hebben gemeld. 

Heeft u als ondernemend lid eveneens interesse? Aarzel niet contact op te nemen met uw bestuur. 

Zoveel is zeker. Bij de naborrel was er voldoende gespreksstof. Op naar de volgende afspraak op de laatste dinsdag van juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar